Герої в Clash of Clans

Ігри на Android i iOS
Правила форуму
Здесь водкі нєт! Це україномовний сайт! Теми на інших мовах чи трансліті будуть видалятися без попередження. У відповідях заборонено використовувати трансліт.
Відповісти
RBoy

Герої в Clash of Clans

Повідомлення RBoy »

Герої це безсмертні персонажі в Clash Of Clans. Якщо ви один раз створили героя, його не треба знову тренувати перед кожною битвою. Але попри це їх можна вивести з ладу, після чого їм буде потрібен час на відновлення. На даний момент у грі доступно 4 герої - Король варварів, Королева лучниць, Великий захисник і Королівський чемпіон.
RBoy

Re: Герої в Clash of Clans

Повідомлення RBoy »

Король варварів

Король варварів - перший герой, який розблоковується на 7 рівні ратуші. Він більш великий, сильний, агресивний та потужний варвар. Він автоматично викликається, як тільки побудовано алтар Варварського короля, вартість якого - 5,000 чорного еліксиру.

Варварський король - безсмертна одиниця (оскільки він є героєм), тому його потрібно викликати тільки один раз. Проте, якщо він постраждав в атаці, він повинен відновити своє здоров'я, деякий час провівши у сні і в цей час його не можна взяти з собою в нову атаку, також він не буде захищати базу, якщо її атакує інший гравець. Максимальний час відновлення залежить від його рівня: чим вищий рівень, тим більше часу потрібно для відновлення.

Коли Король варварів повністю відновиться, пролунає джингл.

Король варварів буде захищати базу, коли він не відновлює здоров'я після попередньої атаки. Варварський король захищає тільки свою територію навколо своєї платформи і відступить, якщо його занадто далеко заманили. Якщо базу атакують, коли він відновлює здоров'я, його алтар буде порожнім. Якщо він зафіксований за військом, він буде слідувати за ним, доки не помре чи не буде вбито військо. Після смерті війська та виходу з його зони патрулювання, він повернеться до патрулювання навколо свого алтаря, навіть якщо алтар буде знищено. Для отримання трьох зірок при атаці не обов'язково вбивати Короля варварів (чи будь-якого іншого героя, крім Великого захисника).

Регенерація героя використовує систему "додаткового життя": коли Король варварів повністю відновиться, у нього буде дві "смуги життя", кожна зі здоров'ям, рівним його максимальним пунктам здоров'я. Перший запас життя відображається смугою, видимою поруч із рівнем Короля, а другий (додаткове життя) відображається серцем, розміщеним в кінці першої смуги життя, з "+1", коли воно повністю заповнене.

Стратегія

Четвірка героїв бази виконує різні ролі під час нападів. Король варварів - це бронебійна одиниця, тоді як Лучниця - спеціаліст з завдання шкоди, Великий Вартовий - спеціаліст із підтримки, а Королевський чемпіон - спеціаліст з оборони.

Короля варварів часто використовують для створення воронок; якщо немає проміжків у навколишніх стінах, він залишиться поза ними і знищить будівлі, розташовані ззовні стін. Оскільки він може витримати багато пошкоджень, його можна використовувати для очищення областей, що прикриті потужним захистом, таким як приховані Тесли чи Арбалети (де кілька однакових типів захисту групуються для створення концентрованого захисту). Проте повітряні війська можуть бути більш підходящими для створення воронки, якщо в цих областях відсутня протиповітряний захист, і слід все ще бути обережними щодо одноцільових Пекельних веж, які можуть швидко його вбити.

Загальний спосіб використовувати Короля варварів - це використовувати його як танк, щоб відволікти захист і вижили більш тендітні війська. Наприклад, ви можете використовувати його з Лучницею; він витримує пошкодження, а Лучниця завдає шкоду. Це звичайне використання та початкова фаза для героїв в повітряних атаках, де вони виконують невелику підтримку основного війська.

Під час атаки його можна розгорнути так, як будь-яку іншу одиницю. Коли його пошкоджено, йому потрібно спати, щоб відновити здоров'я, перш ніж його можна буде використовувати знову. Час відновлення пропорційний тому, наскільки багато здоров'я йому потрібно відновити.

Його можна миттєво повернути до повного здоров'я за допомогою кристалів.

Його добре застосовувати з далекобійними військами, як-то лучниці чи чаклуни.

У Короля варварів є суперсила призвати варварів щоб прискороти атаку і збільшити шкоду, так як він сам по собі дещо повільний.

Оскільки суперсила "Залізний кулак" відновлює трошки здоров'я, ви можете дозволити вашому Королю варварів отримати трошки пошкоджень перед активацією суперсили, щоб максимізувати відновлене здоров'я, яке надає активація. Виняток - це вкінці успішної битви, де Король варварів виживає з дуже малою або жодною шкодою, оскільки, якщо здатність не активується після бою, вона автоматично активується, відновлюючи здоров'я. Здатність "Залізний кулак" можна використовувати для прискорення процесу очищення бази.

Варварського короля можна вилікувати Заклинанням відновлення чи Цілительницями. Проте, оскільки він є героєм, це відбувається зі швидкістю 55% порівняно з нормальними військами.

Уникайте використання суперсили, коли Король підходить до Бомбової вежі чи області, де ви підозрюєте, що буде Гігантська бомба, якщо вам не відчайдушно потрібно відновити здоров'я. Якщо ви це зробите, ймовірно, призведе до того, що вибух знищить призваних Варварів. Проте це стає менш проблематичним із більшим рівнем Короля варварів, оскільки, коли бомба вибухне, ймовірно, що ще не всі Варвари встигли з'явитися, і тільки кілька з них загине.

Коли ви маєте справу з одноцільовою Пекельною вежею, активуйте здатність Варварського короля до того, як вона вас націлює. Таким чином, призвані Варвари можуть відволікти Інфернальну вежу та зберегти Короля живим довше.

Увімкніть "Автоматичне використання здатностей героїв при нокауті" в налаштуваннях, оскільки у цьому немає реальних недоліків; його геройська здатність підвищує його життєздатність та збільшує його шкоду.

Оскільки здатність Варварського короля призиває тих, хто покращується в Лабораторії (варварів), настійно рекомендується максимально прокачати варварів, якщо ви часто користуєтеся суперздібностю Короля варварів, оскільки він буде призивати більш потужних юнітів.

Щодо Тварин, Короля варварів найчастіше парують із Могутнім Яком чи Феніксом.
Могутній Як спеціалізується на руйнуванні стін, що корисно для Короля варварів, оскільки він єдиний герой, який не може атакувати через стіни; Як може розбити стіни, надаючи Королеві доступ до будівель всередині.
Фенікс гарантує його виживання в бою протягом певного часу, що може бути особливо корисним, оскільки Король варварів може бути пожертвуваний серед гри. Хоча захисти взагалі перенаправляються між першою поразкою Короля та його відродженням, він все ще може завдати значної шкоди і витримати будь-які захисти, які можуть його взяти на себе.
Інші корисні варіанти для Тварин включають Морозного, який може пригнічувати захисти, яких Король може не відразу досягти, і який легко залишається позаду нього. Отруйний ящір може також безпечно залишатися позаду Короля і дозволяє йому легко впоратися з декількома захисниками одночасно, особливо в поєднанні з його можливістю.
Відповісти