- Тож, заходимо в налаштування смартфона чи планшета і шукаємо налаштування Мови (у мене це розділ "Система" на планшеті та "Додатково —> Мова та введення" на телефоні, але може бути і інший пункт, краще просто шукати в пошуку по налаштуваннях)
- Заходимо в пункт "Фізична клавіатура" (зазвичай він після пункту "Екранна клавіатура", де ви налаштовуєте свій GBoard)
- Натискаємо на назві вашої Bluetooth-клавіатури і додаємо мови, якими можна буде користуватися на ній (Налаштування розкладки і вмикаємо перемикачі потрібних мов). Все, як каже підказка внизу, перемикання відбувається комбінацією Ctrl + пробіл.
Як перемикати мову на фізичній Bluetooth-клавіатурі
Правила форуму
Це україномовний сайт! Теми на інших мовах чи трансліті будуть видалятися без попередження. У відповідях заборонено використовувати трансліт.
Це україномовний сайт! Теми на інших мовах чи трансліті будуть видалятися без попередження. У відповідях заборонено використовувати трансліт.
Як перемикати мову на фізичній Bluetooth-клавіатурі
У мене є bluetooth-клавіатура, яка вміє працювати з Android та iOS. На iPad не було проблеми користуватися нею, хіба що зрідка пропускала натискання, але все працювало, мови перемикалися. Нещодавно встановив на Android емулятор Windows програм і виявив, що мова не перемикається. Вирішення знайшлося, хочу його більш детально описати.
Re: Як перемикати мову на фізичній Bluetooth-клавіатурі
А можна призначити іншу комбінацію клавіш для перемикання мов?У мене є bluetooth-клавіатура, яка вміє працювати з Android та iOS. На iPad не було проблеми користуватися нею, хіба що зрідка пропускала натискання, але все працювало, мови перемикалися, хочу оновитися тут, думаю проблем не буде Нещодавно встановив на Android емулятор Windows програм і виявив, що мова не перемикається. Вирішення знайшлося, хочу його більш детально описати.
Тож, заходимо в налаштування смартфона чи планшета і шукаємо налаштування Мови (у мене це розділ "Система" на планшеті та "Додатково —> Мова та введення" на телефоні, але може бути і інший пункт, краще просто шукати в пошуку по налаштуваннях)